Beach junior liga Halová sezóna 24/25

🏐Registrace na Pražskou Junior Beach Ligu

Termíny na HALOVOU Junior beach ligu 24/25 jsou vypsané po areálech. Pokud někteří z Vás rádi plánují rodinné aktivity dopředu, máte možnost začít plánovat. Hlavně si ale termíny dobře zapište do kalendářů.

Prosím zapište účast dětí na jednotlivém turnaji pod areálem kde trénujete. Šéftrenéři vám následně sestaví dvojici do turnaje, pokud ji nemáte již stálou / určenou. Dvojice následně přihlásí klub BVŠP závazně na turnaj a vy si můžete zkontrolovat nasazení do ligy 1.-6. a také den, místo a čas začátku turnaje na : https://www.volejbalpraha.cz/beach/

Zápis do Junior beach ligy bude spuštěn na webu bvsp.cz 16.září 2024!

Věkové kategorie pro školní rok 2024/2025:

Sledujte prosím čas začátku 1.-6.ligy jednotlivých kategorií u vašeho syna/dcery, který je v jednotlivých areálech odlišný podle počtu kurtů v areálu a počtu přihlášených hráčů. Tyto informace najdete na : https://www.volejbalpraha.cz/beach/

U10 – holky a kluci – datum narození 1.1.2015 a mladší

U12 – holky a kluci – datum narození 1.1.2013 a mladší

U14 – holky a kluci – datum narození 1.1.2011 a mladší

U16 – holky a kluci – datum narození 1.1.2010 a mladší

U18 – holky a kluci – datum narození 1.1.2008 a mladší

U20 – holky a kluci – datum narození 1.1.206 a mladší

Sledujte prosím čas začátku 1.-4.ligy jednotlivých kategorií u vašeho syna/dcery, který je v jednotlivých areálech odlišný podle počtu kurtů v areálu a počtu přihlášených hráčů.

Co je Pražská junior Beach Liga

BLOG – Junior Beach liga

Máme ohromnou radost, že se nám podařilo v minulých letech opakovaně získat další cenný štítek na putovním poháru, což je vyústění zastoupení BVŠP na stupních vítězů ve všech věkových kategoriích. Děkujeme všem, kteří podporovali celou sezónu beachvolejbal, sport který milujeme, klub BVŠP, naše členy ať už z pozice rodičů, prarodičů, sourozenců, kamarádů a kamarádek.

Radek Voštiňák během U16
Marty Tichý během U12
Jarda Malča během U14

Náš web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.