Beachvolejbalov kola Praha Rezervan systm BVP

Beach junior liga Halová sezóna 24/25

Registrace na Pražskou Junior Beach Ligu

Termíny na HALOVOU Junior beach ligu 24/25 jsou vypsané po areálech. Pokud někteří z Vás rádi plánují rodinné aktivity dopředu, máte možnost začít plánovat. Hlavně si ale termíny dobře zapište do kalendářů.

Prosím zapište účast dětí na jednotlivém turnaji pod areálem kde trénujete. v našem rezervačním systému v sekci Turnaje – JUNIOR BEACH LIGA (např. Junior Beach liga U20 MUŽI- 📌 zde k zápisu.)

Šéftrenéři vám následně sestaví dvojici do turnaje, pokud ji nemáte již stálou / určenou. Dvojice následně přihlásí klub BVŠP závazně na turnaj a vy si můžete zkontrolovat nasazení do ligy 1.-6. a také den, místo a čas začátku turnaje na : https://www.volejbalpraha.cz/beach/

Prosím zapisujte svou účast on-line v systému, velmi nám usnadníte práci i evidenci!

Trénuji na Mikulovce

Trénuji na Korábě

Rezervace dětí na turnaje JUNIOR BEACH LIGY se provádí v rezervačním systému v záložce Turnaje JUNIOR BEACH LIGY daného areálu, který vaše dítě navštěvuje  a jsou podkladem pro šéftrenéra při hlášení hrajících dvojic do turnaje. Jsou pro nás důležité! BVŠP šéftrenéři sestavují každý víkend ze svých členů dvojice pro turnaje, hledají i dvojici mezi areály nebo dokonce mimo BVŠP v případě náhlých nemocí, změn  apod. Zároveň potřebujeme sestavit trenérský tým tak, aby BVŠP děti měli přítomného trenéra na turnaji. Organizační a trenérský poplatek JBL za hlavní věkovou kategorii ve výši 700 Kč v aktuální sezóně ( říjen – duben) je vystavován při prvním zapsání na ligový turnaj v říjnu, nebo případně v průběhu sezony v přepočtu podle počtu zbývajících turnajů. (  2. vedlejší  věková kategoriie Ligy 500 Kč (U16 – U20))

RSS
Facebook
YouTube
Instagram