Beachvolejbalov kola Praha Rezervan systm BVP

SPORTOVNÍ KROUŽKY TRÉNINKOVÉ SKUPINY A CENÍK 1.pol 24/25

Určen pro děti nové, začínající s beachvolejbalem nebo i pro pokračující, starší děti, které chtějí chodit 1x-2x týdně a nemají vrcholové výkonnostní ambice. Ze zkušenosti doporučujeme děti zapsat 2x týdně, což jim umožní rychleji zvládnout techniku úderů, rychleji začnou mít dobrý pocit ze hry a budou motivováni svým postupných zlepšováním. Beachvolejbal je hra a proto nestačí jen trénovat ale musíme i hrát. Proto u nás organizujeme o víkendech klubové turnaje a věříme, že své děti podpoříte, aby se jich aktivně účastnili. Doporučujeme také případně účast na turnajích Junior beach ligy (jedna relevantní kategorie U8 – U20) a o prázdninách příměstský letní kemp.

V našich 3 areálech jsou děti rozděleni do Tréninkových skupin pro celý školní rok podle jejich věku, výkonnosti a nasazení. Do těchto skupin probíhá nábor nových členů a to poslední týden v červnu a první dva týdny v září.

Pohybové hry pro nejmladší
Kroužek U8-U10 (holky a kluci)
Kroužek U12-U14 (holky a kluci)
Kroužek U16-U20 (starší holky)
Kroužek U16-U20 (starší kluci)

V průběhu roku můžeme doporučit přesunout Vaše dítě do jiné skupiny v závislosti na jeho zájmu a docházce do tréninků. Naším cílem je, aby byly skupiny složeny z dětí, které k sobě sportovně ale také osobnostně pasují a vzájemně je trénink baví a posouvají se společně nahoru.

Ceníky pro členství v 1.pol 24/25

JAK ZAPLATIT POLOLETNÍ ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY  svého syna/dcery v klubu BVŠP: Po ukončení náborů jsou děti zapsání do tréninkové skupiny a my  Vám zašleme mail s pokyny k platbě s přiloženým QR kódem. Nově neplatíte jednu platbu za celé 1. pololetí 24/25! Pokud tedy Vaše dítě trénuje více než 1x týdně, obdržíte v  září ( pro 1.pololetí) nebo lednu ( pro 2.pololetí) samostatný pokyn k platbě za každý potvrzený tréninkový den. Tzn. pokud Vaše dítě trénuje každé po a pá, obdržíte 1 pokyn k platbě za všechny pondělní tréninky a  1 pokyn k platbě za všechny páteční tréninky . Cena 1.tréninkového dne je vždy v základní ceně a další tréninkové dny jsou za cenu zvýhodněnou. 

Platit můžete přes QR kód přiložený v mailu, nebo zaplatíte přes nový rezervační systém v sekci Moje rezervace, kde je také přiložen QR kód. Potvrzení k platbě – doprogramováváme a bude k dispozici do konce října 24

Rezervace dětí na turnaje JUNIOR BEACH LIGY se provádí v rezervačním systému v záložce Turnaje JUNIOR BEACH LIGY daného areálu, který vaše dítě navštěvuje. https://bvsp.cz/rezervace/ Tyto rezervace  jsou důležité pro šéftrenéra při hlášení hrajících dvojic do turnaje. Jsou pro nás důležité! BVŠP sestavuje dvojice pro turnaje, případně hledá i dvojici mezi areály nebo dokonce mimo BVŠP v případě náhlým nemocí apod. Zároveň potřebujeme sestavit trenérský tým tak, aby děti měli přítomného trenéra na turnaji. Organizační a trenérský poplatek JBL za hlavní věkovou kategorii ve výši 700 Kč v aktuální sezóně ( říjen – duben) je vystavován při prvním zapsání na ligový turnaj v říjnu, nebo případně v průběhu sezony v přepočtu podle počtu zbývajících turnajů. (  2. vedlejší  věková kategoriie Ligy 500 Kč (U16 – U20))

Rozhodnutí o zařazení do ligy (1.-6.) a skutečného dne a času turnaje sledujte na volejbalpraha.cz.

RSS
Facebook
YouTube
Instagram