Beachvolejbalov kola Praha Rezervan systm BVP

PODPOŘTE NÁS

Touto cestou můžete podpořit naši snahu, a umožnit tak dětem něco dokázat. Nejen my, ale i děti, Vám budou za jakýkoli dar nesmírně vděčné. Budeme moc rádi za jakoukoliv pomoc ze strany rodičů, přátel klubu a dalších firem.

Pokud jste rodič, nebo společnost a chcete podpořit aktivity Beachvolejbalové školy Praha, prosíme kontaktujte nás. E-mail: bvsp.praha@gmail.com.

KDO NÁS PODPORUJE – 2024

Chtěli bychom velmi poděkovat Jakubovi Novotnému, který nám jako člen celé komunity BVŠP, rodič a srdcař, pomohl získat pro letní sezónu 2024 zápůjčku dvou aut od společnosti IMOFA a FIAT Professional Česká Republika. Naše letní turnajové období tak bude o mnoho příjemnější, když budeme moci s našimi členy jet na turnaje po republice ale také po evropě v nových prostorných autech.

Díky globální korporátní iniciativě společnosti Henkel ČR spol. s r.o. Pojďme změnit zítřek (MIT = Make an Impact on Tomorrow) ve spolupráci s jejich zaměstnancem a beachvolejbalovým nadšencem – Terezkou Dvořákovou, jsme získali finanční podporu pro naši neziskovou organizaci . Chtěli bychom jí velmi poděkovat neboť nám pomáhá již tři roky prosadit projekt na podporu členských příspěvků pro sociálně slabších děti a aktuálně rovněž děti z Ukrajiny v rámci globální korporátní iniciativy ve společnosti Henkel ČR spol. s r.o. Pojďme změnit zítřek (MIT = Make an Impact on Tomorrow).Moc si této spolupráce vážíme! Díky této pomoci jsme mohli pomoci ve velmi krátkém čase upravit beachvolejbalové kurty v areálu ZŠ Mikulova na Praze 11, tak aby byly připravené pro tréninky nových dětí a členů oddílu BVŠP. Ještě jednou díky!!

KDO NÁS PODPOŘIL V UPLYNULÝCH LETECH 2018 – 2023

–         MHMP
–         MŠMT
–         PVS
–         Pankrác a.s.
–         Ardon Safety s.r.o. a Zaspo s.r.o.

Poskytnuté finance byly řádně zaúčtovány, profinancovány a vyúčtovány dle interních nařízení daných institucí (např. na mzdové náklady, provozní náklady, materiální a sportovní vybavení BVŠP, z.s.).

Všem mnohokrát děkujeme za podporuPodpoříte nás v roce 2024/2025 i Vy?

I náš klub a celá naše beachová komunita pomáhá potřebným www.beneficniturnaj.cz

VYBER SI VYDRAŽ SI ZAHRAJ SI aneb KOMU POMÁHÁME TAKÉ MY

I náš klub a celá naše beachová komunita pomáhá potřebným prostřednictvím každoročního benefičního turnaje.  Marty Tichý společně s Jindrou Weissem jsou otci této myšlenky, která již pomohla vybrat rekordních 6.038.652 Kč pro více než 50 neziskových organizací.

V roce 2023 se nám splnil sen  a na dražební lístek se nám podařilo dostat Mistry světa! Letos tomu nebude jinak. Srdečně Vás tedy zveme v sobotu 11.ledna 2025 na dražbu, která se uskuteční v našem areálu Koráb a na nedělní turnaj 12.ledna 2025.

Pro více informací klikněte zde www.beneficniturnaj.cz

RSS
Facebook
YouTube
Instagram